Felhívások, tájékoztatók

Partnerségi egyeztetés

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, Cégeket, Szervezeteket, hogy Mogyoród Nagyközség Települési Arculati Kézikönyvéről és a településképi rendeletről partnerségi egyeztetést tartunk 2017. december 19-én 8 órától a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

A partnerségi egyeztetést követően észrevételeket írásban a Mogyoródi Polgármesteri Hivatal titkárságára lehet eljuttatni a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet előírásai szerint.

A rendelet-tervezet a mellékletben olvasható. Az Arculati Kézikönyv mérete miatt később kerül feltöltésre.

Téli síkosságmentesítés elősegítése

A TÉL közeledtével kedvezőtlen közlekedési körülmények előfordulása is egyre gyakoribbá válik. Annak érdekében, hogy ez az időszak se okozzon a vártnál is nagyobb gondot, felkérjük Mogyoród Nagyközség lakóit, illetve a gépjárművel közlekedőket, hogy segítsék elő a téli síkosság mentesítést végző célgépek közlekedését, munkáját. Részletes tájékoztató a Tovább gombra kattintva a mellékletben olvasható.

Tüdőszűrés

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy településünkön 2017. november 30-tól – 2017. december 04-ig TÜDŐSZŰRÉST tartunk!
A vizsgálat ideje:
2017. november 30. (csütörtök) 08.00 - 18.00
2017. december 01. (péntek) 08.00 - 18.00
2017. december 04. (hétfő) 08.00 - 18.00

Bővebb információ a mellékelt felhívásban olvasható!

Falugazdász és Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ügyintézése

Falugazdász elérhetősége:

Zsigmondné Smid Karolina

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
2100, Gödöllő Szabadság tér 1.

M: +36 202449209
E:  smid.karolina@nak.hu
W: www.nak.hu

Ügyfélfogadás igény szerint, a falugazdásszal való előzetes telefonos egyeztetés alapján.

A gödöllői központban csütörtökönként nincs ügyfélfogadás, míg a hét többi napján 8-16 óra, pénteken 8-14 óra között személyesen elérhetőek.

Volánbusz tájékoztatója menetrend változásról

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Volánbusz Zrt.tájékoztatásul megküldte a Mogyoród térségében június 19-én (hétfőn) bevezetésre kerülő új autóbusz menetrendeket, és a kapcsolódó utastájékoztató hirdetményeket. A tájékoztatókat az érintett buszokon és megállókban és utasforgalmi létesítményekben is kihelyezték. Szintén megküldésre került a DTM, a Ferrari Days és a Dózsa György út lezárásához kapcsolódó június 16-25. közötti terelések hirdetményét is, melyeket a csatolmányban olvashatnak.

Felhívás gyommentesítésre és parlagfű elleni védekezésre

Mint minden évben, idén is eljött a gyommentesítési időszak!

Felkérem minden érintett ingatlan tulajdonost vagy használót, hogy a különféle gyomoktól, de különösen a parlagfűtől tisztítsa meg az ingatlanát és az ingatlana előtti közterületnek a jogszabályban meghatározott részét vegyszeres vagy mechanikai úton (kaszálással).

Oldalak