Kiemelt hírek

Kiemelt hírek
2016. július 19. 14:50

A Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása alapján, ezúton értesítünk minden érintettet a drónok használatával kapcsolatos szabályokról a Forma-1 Magyar Nagydíj ideje alatt!

2016. július 15. 12:40

A Forma 1 idején a VOLÁNBUSZ által kiadott tájékoztatás szerint a buszok módosított útvonalon közlekednek. Részletes információ INNEN letölthető.

2016. július 15. 11:05

Nyáron sok kiskereskedő és vendéglátó kitelepül a vásárokra, fesztiválokra, rendezvényekre (ilyennek tekinthető pl. a FORMA-1 is). A kereskedőknek ilyenkor is kell nyugtát adniuk a vásárlóiknak, de online pénztárgépet csak üzlethelyiségben és mozgóboltban kell használni. A NAV sajtóközleménye, mely a bővebb információkat tartalmazza INNEN tölthető le.

2016. július 12. 15:28

Ezúton tájékoztajuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016.július 15-én 15:00 órától üzemzárásig egy a Főtéren zajló rendezvény miatt a 321 Budapest - Hungaroring - Mogyoród autóbusz járatok a Béke út - Mérleg út terelőútvonalon közlekednek. A terelt járatok a Patak-híd és Mázsa tér megállókat a Mátyás király utcai betérés során csak egyik irányban érintik majd, így e két megállóban a Budapest felé utazóknak a Mátyás király utca irányában kell felszállniuk. Megértésüket, türelmüket kérjük és köszönjük!

2016. július 11. 15:35

Tájékoztatjuk a közlekedőket és Mogyoród Nagyközség lakosságát, hogy 2016. július 22-24. között kerül megrendezésre és lebonyolításra a 31. Magyar Nagydíj Formula 1 autós gyorsasági  világbajnoki futam. A rendezvény ideiglenes forgalomtechnikai tervei elkészültek,  a versenypálya környezetében az esemény alatti közlekedési rend a korábbi évekhez hasonlóan kerül kialakításra. Kérjük a nézőket, a forgalomban résztvevőket a fokozottan óvatos közlekedésre, és a kihelyezett közúti jelzések hatályának betartására.

Izgalmas sporteseményt és kellemes szórakozást kívánva kérjük szíves megértésüket!

2016. július 5. 15:05

A Mogyoródi Polgármesteri Hivatal a Hungaroringen megrendezésre kerülő alkalmi rendezvények idején jelentkező kereskedelmi tevékenységek és szálláshely-szolgáltatás kapcsán a mellékelt tájékoztatóval és egyéb fontos tudnivalókkal - melyeket szintén mellékletként csatolunk - szeretné informálni Önöket.

Advertisement

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

Közérdekű információk

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések