shadow_left

Get Adobe Flash player

Shadow_R
 
Kezdőlap arrow Turizmus arrow Aquaréna
2015. április 18.
Bejelentkezés

Jelszó
Emlékezz rám
 
   
Eseménynaptár
2015. April 2015. May
Ke Sz Cs Sz Va
14. hét 1 2 3 4 5
15. hét 6 7 8 9 10 11 12
16. hét 13 14 15 16 17 18 19
17. hét 20 21 22 23 24 25 26
18. hét 27 28 29 30
 
Képgaléria
 
MOGYORÓDI HÍREK
 
 
Keresés
 
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
 
 
 
 

Aquaréna Nyomtatás E-mail
2008. január 28.

A park 11,5 hektáron, gyönyörû környezetben, a Hungaroring szomszédságában található. Az M3 autópályáról a park egésze belátható, így az ide érkezõ vendégek már messzirõl megismerkedhetnek a létesítmény csúszdáival, látványosságaival. A park Budapest és Miskolc felõl egyszerûen megközelíthetõ az autópályán, ugyanakkor Fót felõl azok is könnyen megtalálják, akik nem kívánják igénybe venni a pályát. A tömegközlekedést választók a gödöllõi HÉV-vel juthatnak el az AQUARÉNÁ-ba. A helyszín a vízipark számára ideális: a dombos vidék adottságait kihasználva a csúszdák nem magas acélszerkezetekre épülnek, hanem belesimulnak a domboldal lankáiba.

 A csúszdák néhány helyen bevágnak a föld mélyébe, belsõ kiképzésük folytán ezeken a helyeken különleges látványosságok gyönyörködtetik a szemet.

 Néhány "száraz" adat a parkról:

        - 1.5 kilométernyi csúszda a föld felett és alatt
        - 3,5 millió liter fûtött víz
        - 8 medence 3500 m2 vízfelülettel
        - 25 csúszdapálya
        - akrobatamedence

A park egyik fõ attrakciója egy sziget körül kanyargó lassú folyó, mely egy tavas barlangot képezve hömpölyög tovább. A Kék Barlang sejtelmes fényeivel a Capri szigetén található természeti képzõdményt idézi. A barlang feletti sziklákról a három méter mély akrobata medencébe ugranak a merész vállalkozók.

A park területén a csúszdákon és a medencéken kívül helyet kap számos vendéglátóhely, üzlet, sportpálya, különbözõ rendezvényterületek, sörsátor. A parkhoz kapcsolódik egy 600 férõhelyes parkoló és egy 180 lakóautót, lakókocsit befogadó kemping.

A park 2009-ban május 30-tól augusztus 30-ig, minden nap 9.00-19.00 óráig tart nyitva. Pénteken és szombaton este 22 órától éjszakai rendezvényeknek ad teret melyek ideje alatt a vizes létesítmények ugyanúgy mûködnek, mint a nappali nyitvatartás idején. Vasárnaptól csütörtökig lehetõség nyílik az esti idõszak kihasználására, különbözõ zártkörû rendezvények, fogadások lebonyolítására. A vizes részek természetesen ilyenkor is használhatók lesznek, alkalmat adva a cég vendégeinek, hogy egyedüliként élvezzék a park nyújtotta élményeket.

A 100 fõs konferencia terem, alkalmat nyújt sajtótájékoztatók, állófogadások, termékbemutatók rendezésére. A bejárati épület tetõteraszai panorámájukkal meghitt környezetet teremtve teszik élménnyé az ott megrendezett esküvõket, családi, vállalati rendezvényeket, koktélpartikat.

Mindenkit örömmel vár, az AQUARÉNA mogyoródi vízipark, a www.aquarena.hu honlapon pedig már most virtuális kirándulást tehetnek a színvonalas szórakozást, játékot kedvelõ vendégek.

 

 

  KÖSZÖNTŐ

Paulovics Géza
polgármester
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
Szavazás
Pillanatnyilag nincs kitölthető közvéleménykutatás
 
Online felhasználók
Jelenleg 2 vendég online