Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzati Óvoda Pillangós Óvoda 2015.július 27-től augusztus 19-ig zárva tart.
Ügyeleti ügyintézés:  2015.július 31-én  09-12 óráig, illetve 2015.augusztus 10-14 között lesz.

Megértésüket köszönjük!

Dr. Csikós Gellértné
óvodavezető

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2015.(II.26.) számú önkormányzati rendeletében foglaltaknak megfelelően a Mogyoródi Polgármesteri Hivatal 2015. augusztus 03-08-ig illetve augusztus 17-19-ig igazgatási szünetet tart.

Az igazgatási szünet alatt az ügyfélfogadás szünetel, a Hivatal zárva tart. 

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata szeretné a községünk területén működő vállalkozóit segíteni. Azt tervezzük, hogy – a lakosság és a vállalkozók számára teljesen ingyenesen – egy tájékoztató füzetet adunk ki „Mogyoródi Kisokos 2015” címmel. Az Önkormányzat vállalja, hogy a kiadványt Mogyoród illetékességi területén belül minden háztartásba eljuttatja.

A Hungaroringen megrendezésre kerülő alkalmi rendezvények idején jelentkező kereskedelmi tevékenységek és szálláshely-szolgáltatás kapcsán a csatolmányban szereplő tájékoztató tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat.

Köszönetet mondunk a Szent László Hét keretén belül megrendezésre kerülő FOLKLÓR NAP támogatásáért a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának,                          

   

A parlagfű nagymértékű felszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő Az utóbbi években a belterületeken az önkormányzatok és a lakosság jelentős erőfeszítéseket tettek a parlagfű visszaszorításában. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata, hogy - amennyiben a tulajdonos nem tesz eleget a kötelezettségének - a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki.

Advertisement

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések

- Rendeletek
- Képviselő-testületi határozatok
- Képviselő-testületi előterjesztések

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

- Zenés-táncos rendezvények
- Bejelentésköteles tevékenységek
- Ipari tevékenységek nyilvántartása
- Megszűnt kereskedelmi tevékenységek
- Működési engedélyek
- Szálláshelyek nyilvántartása

Közérdekű információk

- Közérdekű információk

Egyéb