Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

A hulladékkezelési szerződés aláírásával minden szerződött ingatlantulajdonos (ingatlanhasználó) jogosult évi 12 db ingyenes szelektív hulladékgyűjtő zsák átvételére. Aki ezt az idei évben nem vette át, az 2015.07.01-ig pótolhatja. Abban az esetben, amennyiben a fenti mennyiség nem elegendő, további szelektív hulladékgyűjtő zsákok vásárolhatóak bruttó 70 Ft/db áron a Mogyoród Nonprofit Kft. irodájában (2146 Mogyoród, Gödöllői út 17. Grosics Gyula Sportcsarnok) hétköznapokon 7:30-17:00 között.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011.évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdése alapján a Közszolgálati Tisztviselők Napja július 1-je, amely munkaszüneti nap. Ezen a napon a Polgármesteri Hivatal valamennyi egységében az ügyfélfogadás szünetel, a Hivatal zárva tart.
Halaszthatatlan ügyben (kizárólag haláleset) a 06/30-663-9803-as telefonszám hívható.

Felhívom Mogyoród Nagyközség Lakóinak figyelmét, hogy 2015. március 05-én új jogszabály lép életbe a szabadtéri tűzgyújtási szabályok vonatkozásában:
Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet
(a továbbiakban: OTSZ)

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szent László hét rendezvényei miatt a következő helyeken lesznek útlezárások.

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések

- Rendeletek
- Képviselő-testületi határozatok
- Képviselő-testületi előterjesztések

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

- Zenés-táncos rendezvények
- Bejelentésköteles tevékenységek
- Ipari tevékenységek nyilvántartása
- Megszűnt kereskedelmi tevékenységek
- Működési engedélyek
- Szálláshelyek nyilvántartása

Közérdekű információk

- Közérdekű információk

Egyéb