Kiemelt hírek

Kiemelt hírek
2016. április 26. 13:10
 
Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt 2016.04.27-én (szerdán) 07.30-14.00 óráig az Erzsébet királyné útja, Árpád vezér út és környékén nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várhatóKérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről! A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani! A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.
Megértő türelmüket köszönjük!
 
DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSÁG

2016. április 26. 10:01

Tisztelt Mogyoródi Lakosok és Vállalkozók!
A Mogyoródi Szent László Általános Iskola Szülői Munkaközössége megszervezte az iskolaudvar rendezését. A szülők közreműködésével virágokat ültettek és gyűjtést indítottak új kerti padok telepítéséhez. Annak érdekében, hogy minél több padot tudjanak telepíteni, kérik a mogyoródi lakosok és vállalkozások segítségét. Ezúton kérjük Önöket, hogy támogassák az akciót, hozzájárulva ezzel az iskolaudvar élhetőbbé tételéhez. További információk: Lázár Csilla (06-20/423-40-30)
Köszönettel:
Lázár Csilla SZMK elnök és Paulovics Géza polgármester

2016. április 26. 09:54
2016. április 21. 15:00

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az adóbevallások kapcsán megnövekedett ügyiratforgalomra tekintettel az Adócsoport ideiglenesen telefonon hétfőtől-péntekig kizárólag  08.00 és 10.00 óra között érhető el. Ez a korlátozás a hivatali ügyfélfogadást nem érinti, ügyfélfogadási időben a félfogadás változatlan. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

2016. április 18. 17:04

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 9/2011.(III.01.) önkormányzati rendelete alapján a település szépítése, a kulturált lakókörnyezet kialakítása érdekében „Tiszta udvar, rendes ház” pályázatot  hirdet.

2016. április 7. 09:54

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata megkezdte a települési környezetvédelmi program felülvizsgálatának előkészítését. Ezzel kapcsolatosan várjuk a tisztelt mogyoródi lakosok véleményét arra vonatkozóan, hogy milyen környezeti vagy természeti probléma vizsgálatára helyeznék a hangsúlyt vagy milyen környezetvédelmi és/vagy természetvédelmi probléma megszüntetését látnák szívesen. Az ötleteket, véleményeket folyamatosan várjuk a tenki.peter@mogyorod.hu e-mail címre.

Köszönjük együttműködésüket!

Advertisement

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

Közérdekű információk

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések