Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Tisztelt Mogyoródi Lakosok!
Mogyoród településfejlesztési koncepcióját a készülő helyi építési szabályzat előkészítéseként el kell készíteni. A koncepció meghatározza településünkön a rövid, 5 éves távlatban a fejlesztéseket, illetve hosszú távra is kijelöl fejlesztési irányokat. Fontos, hogy a koncepció összeállítása során a valós igényeket megismerve, a mindennapi igényekhez igazítva készüljön el a dokumentum. Ehhez kérem az Önök segítségét.  A koncepció vázát, az előzetes elképzelést  a honlapunkon a jobb oldalsávban található Helyi Építési Szabályzat ikonra kattintva érhetik el. Kérem, ha a településünk fejlesztésével kapcsolatosan van ötletük, észrevételük vagy a feltett kérdésekre kiegészítő javaslatuk, írják meg!
Várom észrevételeiket írásban a mucsine@mogyorod.hu e-mail címre.

Mucsiné Jusztin Erzsébet főépítész

Az elmúlt időszakban többször előfordult un. „trükkös lopás”, amit jellemzően időskorú személyek sérelmére követnek el. A mellékelt rendőrségi felhívás megelőzési célzatú tájékoztatás.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzati Óvoda Pillangós Óvoda 2015.július 27-től augusztus 19-ig zárva tart.
Ügyeleti ügyintézés:  2015.július 31-én  09-12 óráig, illetve 2015.augusztus 10-14 között lesz.

Megértésüket köszönjük!

Dr. Csikós Gellértné
óvodavezető

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2015.(II.26.) számú önkormányzati rendeletében foglaltaknak megfelelően a Mogyoródi Polgármesteri Hivatal 2015. augusztus 03-08-ig illetve augusztus 17-19-ig igazgatási szünetet tart. Az igazgatási szünet alatt az ügyfélfogadás szünetel, a Hivatal zárva tart.

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata szeretné a községünk területén működő vállalkozóit segíteni. Azt tervezzük, hogy – a lakosság és a vállalkozók számára teljesen ingyenesen – egy tájékoztató füzetet adunk ki „Mogyoródi Kisokos 2015” címmel. Az Önkormányzat vállalja, hogy a kiadványt Mogyoród illetékességi területén belül minden háztartásba eljuttatja. A címre kattintva találhatók a további információk.

A Hungaroringen megrendezésre kerülő alkalmi rendezvények idején jelentkező kereskedelmi tevékenységek és szálláshely-szolgáltatás kapcsán a csatolmányban szereplő tájékoztató tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat.

Advertisement

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések

- Rendeletek
- Képviselő-testületi határozatok
- Képviselő-testületi előterjesztések

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

- Zenés-táncos rendezvények
- Bejelentésköteles tevékenységek
- Ipari tevékenységek nyilvántartása
- Megszűnt kereskedelmi tevékenységek
- Működési engedélyek
- Szálláshelyek nyilvántartása

Közérdekű információk

- Közérdekű információk

Egyéb