Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2015. november 25-i ülésén elfogadta a 2016. január 1. napján életbe lépő új adórendeletét. A 2016. évben életbe lépő változásokról szóló tájékoztató illetve az elfogadott rendelet a csatolmányban található.

Tisztelt Mogyoródi Lakosok!
Ezúton felhívom a figyelmüket, hogy 2016. január 1-jétől a ravatalozó és a mellette lévő temető tulajdonosának és üzemeltetőjének személyében változás lesz! A jelenlegi katolikus temető Mogyoród Nagyközség Önkormányzat tulajdonába kerül, ezzel egyidejűleg a köztemető üzemeltetője a Mogyoród Településüzemeltető Nonprofit Kft. lesz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy civil szervezeteknek megjelentek az alábbi pályázatok a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA):

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy elkészült Mogyoród Nagyközség Sportkoncepciója. A mellékelt koncepcióval kapcsolatos véleményüket, javaslataikat 2015.december 15-ig várjuk írásban a mogyorod@mogyorod.hu e-mail címre.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. tervezett munkálatok miatt feszültségmentesíti hálózatát, ezért az alábbi időpontokban és területeken áramszünet lesz Mogyoród területén. 

Advertisement

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

Közérdekű információk

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések