Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-án tartott ülésén határozott a 2016. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról. Bővebb információ itt érhető el.

   Mogyoród Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet a 2015-2016 évi téli időszak hóeltakarítási és síkosság mentesítési munkálataira. Bővebb információ a 06/28-540-701-es telefonszámon vagy a mogyorod@mogyorod.hu  e-mail címen kérhető

A  járási főállatorvos asszony a vörös rókák veszettség  elleni orális immunizálása miatt, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától - amely Pest megyében (időjárás függvényében) meghatározott területeken 2015.október 03. és október 08. közötti időszakra esik - és annak utolsó napjától számított 21 napig, azaz 2015.október 03-tól október 29-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A határozat teljes terjedelmében itt tekinthető meg. 

A jogalkotásról szóló 2010. évi CXXX. törvény 17. §-a alapján az önkormányzati rendelet-tervezetet társadalmi egyeztetése szükséges, melynek keretében a nem állami és nem önkormányzati szervek és szervezetek az állampolgárok a rendelet-tervezettel kapcsolatosan véleményt nyilváníthatnak. A Mogyoródi Polgármesteri Hivatal tisztelettel meghívja Önt, 2015. október 14. napján (szerda) 17 órakor a Juhász Jácint Művelődési Házban (2146 Mogyoród, Fóti út 18.) tartandó  lakossági fórumra.

A fórum témája:
A 2016-os évre tervezett helyi adó változások bemutatása, megvitatása.
Az Önkormányzat további tervei, a helyi adók módosításával kapcsolatban.


Részvételére számítunk!

Mogyoród, 2015. szeptember

Paulovics Géza  polgármester
dr. Moldván Tünde
 jegyző

A tavalyi évhez hasonlóan idén 2015.október 27-én kedden kerül sor a lomtalanításra és a veszélyes hulladék begyűjtésére is. A lomtalanítás az előző évekhez hasonlóan reggel 08.00 órakor kezdődik. Kérjük, hogy mindenki a saját ingatlanja elé helyezze ki a lomokat a lomtalanítás napján reggel 8 óráig. Ezen időpont után kihelyezett hulladékok nem kerülnek elszállításra! További részletek a címre kattintva tekinthetők meg.

Advertisement

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések

- Rendeletek
- Képviselő-testületi határozatok
- Képviselő-testületi előterjesztések

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

Közérdekű információk

- Közérdekű információk

Egyéb