Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Felhívjuk a Tisztel lakosság figyelmét, hogy 2016. január 1-től a Mogyoród Nagyközség településen jelenleg meglévő kéményseprő-ipari közszolgáltatást végző Körmöndi István helyett a Magyar Kémény Kft. fogja ellátni a kéménysepréssel kapcsolatos feladatokatA Magyar Kémény Kft. elérhetőségei az Önkormányzat hivatalos honlapján www.mogyorod.hu, valamint a Polgármesteri Hivatal hirdető tábláján kerülnek közzétételre, melyet követően a Mogyoródi Krónika következő számában a Fontos Tudnivalók rovatában is ismertetésre kerül.

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2015. november 25-i ülésén elfogadta a 2016. január 1. napján életbe lépő új adórendeletét. A 2016. évben életbe lépő változásokról szóló tájékoztató illetve az elfogadott rendelet a csatolmányban található.

Tisztelt Mogyoródi Lakosok!
Ezúton felhívom a figyelmüket, hogy 2016. január 1-jétől a ravatalozó és a mellette lévő temető tulajdonosának és üzemeltetőjének személyében változás lesz! A jelenlegi katolikus temető Mogyoród Nagyközség Önkormányzat tulajdonába kerül, ezzel egyidejűleg a köztemető üzemeltetője a Mogyoród Településüzemeltető Nonprofit Kft. lesz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy civil szervezeteknek megjelentek az alábbi pályázatok a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA):

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy elkészült Mogyoród Nagyközség Sportkoncepciója. A mellékelt koncepcióval kapcsolatos véleményüket, javaslataikat 2015.december 15-ig várjuk írásban a mogyorod@mogyorod.hu e-mail címre.

Advertisement

Kereskedelmi és ipari tevékenységek nyilvántartása

Közérdekű információk

Rendeletek, Képviselő-testületi ülések