shadow_left

Get Adobe Flash player

Shadow_R
 
Kezdőlap
2015. április 27.
Felhívás | X Bezárás

Tisztelt Lakosság!

Új honlapunk átmenetileg  nem használható ezért a régi honlapon fogjuk Önöket tájékoztatni az aktuális hírekről, információkról. Az anyagok, nyomtatványok feltöltését megkezdtük, azt folyamatosan végezzük, azonban a végleges feltöltésig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata

 

 

 

 

 
Bejelentkezés

Jelszó
Emlékezz rám
 
   
Eseménynaptár
2015. April 2015. May
Ke Sz Cs Sz Va
14. hét 1 2 3 4 5
15. hét 6 7 8 9 10 11 12
16. hét 13 14 15 16 17 18 19
17. hét 20 21 22 23 24 25 26
18. hét 27 28 29 30
 
Képgaléria
 
MOGYORÓDI HÍREK
 
 
Keresés
 
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
 
 
 
 

Kéknyelv betegség
2014. november 11.

Tájékoztatás kéknyelv betegség kitörése miatt elrendelt intézkedésekről.

Tovább

 
Kéknyelv betegség
2014. november 07.

Tájékoztatás

Több megye kislétszámú  szarvasmarha állományában megállapításra került a kéknyelv betegség. A betegség kitörése miatt  elrendelt intézkedésről a Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal  Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala az alábbi tájékoztatást adta ki. 

Tovább

 
ÉRTESÍTÉS
2014. október 31.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal Mogyoródi Kirendeltségének (Címe: 2146 Mogyoród, Dózsa György út 33.) ügyfélfogadási rendje 2014. november 03-tól az alábbiak szerint változik:

Hétfő:             8-18  óráig

Kedd:              8-12  óráig

Szerda:         13-16  óráig

Csütörtök:     8-12  óráig

Péntek:           8-12  óráig

 

Megértésüket köszönjük!       

 dr. Urbanics Gábor sk.                                                                                                                                                       Járási  Hivatalvezető                             


 
Tájékoztató közületi fogyasztók vízkorlátozásáról
2014. október 30.

A Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. értesítésére határozatot hozott a Mogyoródi, Veresegyházi, Erdőkertesi, Csömöri, Szadai, Gödöllői közületi fogyasztók vízkorlátozásáról.

Tovább

 
Tájékoztató rendelet módosításról
2014. október 30.

Tájékoztató rendelet módosításról

Ezúton értesítek minden érintettet, hogy a Kúria Önkormányzati Tanácsának 2014. szeptember 25-én kelt, Köf.5024/2014/11. számú határozatának értelmében számos pontban változott a Hungaroringen megrendezésre kerülő alkalmi rendezvények idején jelentkező szolgáltatási és gazdasági tevékenységekről szóló 27/2013. (XII.19.) önkormányzati rendelet, amely változások hatályba lépése a 144. számú Magyar Közlönybe való megjelenést követő napon (2014. október 22.) történt meg.

A 144. számú Magyar Közlöny letölthető az alábbi linken:
http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14144.pdf
A Kúria Önkormányzati Tanácsa döntésének megfelelően egységes szerkezetbe foglalt önkormányzati rendelet elérhető a Nemzeti Jogszabálytáron (www.njt.hu) vagy az önkormányzat honlapján, az alábbi linken:

 

27)HUNGARORING RENDELET

Mogyoród, 2014. október 28.

dr. Moldván Tünde s.k.
jegyzõ

 
Felhívás LOMTALANÍTÁS ÉS VESZÉLYES HULLADÉK SZÁLLÍTÁS
2014. október 26.

2014.október 27-én hétfőn kerül sor az idei lomtalanításra és a veszélyes hulladék begyűjtésére is. A lomtalanítás az előző évekhez hasonlóan reggel 08.00 órakor kezdődik. Kérjük, hogy mindenki a saját ingatlanja elé helyezze ki a lomokat a lomtalanítás napján reggel 6 óráig. Ezen időpont után kihelyezett hulladékok nem kerülnek elszállításra! A részleteket a tovább gombra kattintva tekinthetik meg.

 

Tovább

 

 
Tájékoztatás az Önkormányzat által kiírt ötletpályázatok helyzetéről
2014. október 10.

Tisztelt Mogyoródiak!

A képviselő-testület egyhangú döntése alapján két ötletpályázat került kiírásra. Az első az új Művelődési házra, a második az Új Egészségházra vonatkozik.

 Azért szerencsés ötletpályázatot kiírni, mert:

 -          nem kötelezi a kiírót a pályázatok közül egyik megvalósítására sem, de ötleteket gyűjt a végleges (későbbiekben elkészítendő) tervhez.

-          különböző nézőpontokból vizsgálva, sokkal több ötletet kap a majdani végleges terv elkészíttetéséhez a megrendelő, mintha egyetlen, bármely gondossággal kiválasztott tervező iroda elképzeléseire hagyatkozna.

-          a lakosság is láthatja (a honlapon, a helyi újságban és a pályázat végén a beadott tervek kiállításán személyesen is) azokat a Műveket, melyekről véleményt alkothat - ötleteivel, megjegyzéseivel segíthet a majdan megvalósuló alkotás végleges kialakításában.  

 A Művelődési Ház tervezésére kiírt Ötletpályázat lezajlott. Erre a pályázatra több mint 50 tervező iroda adta be alkotását, nagyon sok jó, hasznos ötlettel – melyek remélhetően hamarosan inspirálni fogják egy új, korszerű épület és tér kialakítását a jelenlegi helyszínen. A beérkezett alkotásokat a Juhász Jácint Művelődési Házban (2014 júliusában egy hónapon keresztül) kiállítottuk. A kiállításon szavazni lehetett a pályaművekre. A közönségszavazatok összesítése és kiértékelése megtörtént. Az első két helyet nagy fölénnyel ugyanaz a két pályamű szerezte meg, mint amelyeket a szakmai zsűri is elsőnek és másodiknak hozott ki – csak fordított sorrendben.

 

A kiállítást megtekintő szavazók döntése alapján a közönségdíjas pályamű a 14-es sorszámú alkotás lett, melynek szerzője a Pomsart kft. A terv Városy Péter és Kása Viktória alkotása Munkatársak: Hambek Zoltán, Pomsár András és Városy Dóra.

  

Tovább...
 
Temetőszerződés
2014. október 08.
Közlemény

A napokban megjelent helyi kiadvány egyik cikke kapcsán több telefonhívás érkezett a Hivatal illetve az Önkormányzat felé az ún. temetőszerződéssel kapcsolatban.
Mivel az ebben megfogalmazott állítások alkalmasak lehetnek az olvasók félretájékoztatására és megtévesztésére szíves tájékoztatásul az alábbiakban tesszük közzé a releváns testületi határozatot:

Tovább
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 364

 

  KÖSZÖNTŐ

Paulovics Géza
polgármester
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
Szavazás
Pillanatnyilag nincs kitölthető közvéleménykutatás
 
Online felhasználók