Kiemelt hírek

Elektronikus Levegő- és Zajvédelmi Adattár (ELZA)

Az interneten szabadon hozzáférhető az Elektronikus Levegő- és Zajvédelmi Adattár (ELZA), amely a közlekedés által keltett zajterhelés és légszennyezési emisszió tartósan jellemző értékeinek meghatározására és megjelenítésére szolgáló felület. A Stratégiai Zajtérképen jól megfigyelhető többek között az M3 autópálya Mogyoródot érő hatása is. A Stratégiai Zajtérképről további információkat is olvashat az ELZA weboldalán.

Igazgatási szünet a Polgármeteri Hivatalban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az 1/2017. (II.6.) önkormányzati rendeletével 2017. augusztus 24-28. között igazgatási szünetet rendelt el.Az igazgatási szünet ideje alatt a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel, a Hivatal zárva tart.Halaszthatatlan ügyben (kizárólag haláleset) a 06/30-663-9803-as telefonszám hívható munkanapokon 8 és 16 óra között.
Első ügyfélfogadási nap:
2017.augusztus 30. (szerda) – Művelődési Ház (kisterem)          dr. Moldván Tünde   jegyző

Pályázati felhívás - belterületi beépítetlen ingatlanok értékesítésére

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata a Képviselő-testülete ismételt kétfordulós, nyílt pályázatot ír ki az önkormányzat tulajdonában álló Mogyoród 1555/21 - 1555/26 hrsz-ú belterületi, lakóövezetben lévő ingatlanainak értékesítésére. Részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható.

Pályázati kiírás - 0286/51 hrsz-ú külterületi ingatlan értékesítésére

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata a Képviselő-testület 293/2017.(VI.28.) határozata alapján ismételt kétfordulós, nyílt pályázatot ír ki az önkormányzat tulajdonában álló Mogyoród 0286/51 hrsz-ú külterületi ingatlan értékesítésére. Részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható.

Ügyfélfogadási rend változás a Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Mogyoródiak!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzata 53 millió forintot nyert pályázaton a Polgármesteri Hivatal felújítására. Megközelítőleg 5 hónapos kivitelezési határidővel készülhet el a teljes felújítás, ezért a Hivatal működése és az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul:
Ügyfélfogadás 2017. július 19. (szerda) napjától a felújítás ideje alatt a felújítás befejezéséig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SZERDAI napokon a Művelődési Ház épületében (kisterem) lesz 07.30 órától  12.00 óráig, illetve 13.00 órától 16.00 óráig. A felújítás ideje alatt a kellemetlenségekért, a hosszabb ügyintézésért szíves elnézésüket, megértésüket és türelmüket kérjük! Bízunk abban, hogy egy szép Európai színvonalú Polgármesteri Hivatalban várhatjuk Önöket a felújítás befejezését követően.

 Paulovics Géza                          dr. Moldván Tünde
  polgármester                                    jegyző

Oldalak